2024.04.25, Csütörtök

Kinőtték a régit, ezért új gyártócsarnokot épített a VT METAL

szekesfehervar.hu

2016.10.07. 11:59

A Videoton vállalatcsoport székesfehérvári leányvállalata, a forgácsolásos fém alkatrész gyártással, szereléssel és felületkezeléssel foglalkozó VT METAL Kft. galván üzletága egy új ún. KTL csarnokot adott át a Nemzetgazdasági Minisztérium Nagyvállalati Beruházási Támogatás programja keretén belül.

Hirdetés

A VT METAL Kft. Magyarország legjelentősebb felületkezelést végző üzemét működteti Székesfehérváron a Videoton Ipari Parkban.

 

 

Az új KTL csarnok építésére azért volt szükség, mert a meglévő üzemben már nem fértek el sem az új KTL technológia, sem az új galván gyártósor. A székesfehérvári tagvállalat tavaly év végén 777 millió Ft értékű beruházásba kezdett, melynek során egy 520 négyzetméteres új üzemcsarnok épült meglévő raktárbázisa mellé. Ezzel együtt a KTL sor telepítése mellett, tovább két ónozó sor, kettő megmunkáló központ, mérő és vizsgáló műszerek beruházása valamint a szennyvíztisztító üzem bővítése valósult meg.

 

A legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ipari cégcsoport, a VIDEOTON HOLDING ZRt. tagvállalataként a VT METAL Kft. 300 főt meghaladó alkalmazotti létszámmal, több mint ötvenéves tapasztalattal valósítja meg stratégiai elképzeléseit fémmegmunkálás és a felületkezelés terén, a Mechanika és Galván üzletágban.

GazdaságSzékesfehérvárgazdaságVT Metalvideoton