2024.04.23, Kedd
Pályaválasztási kiállítást rendeznek Székesfehérváron és Dunaújvárosban
szekesfehervar.hu - illusztráció

Pályaválasztási kiállítást rendeznek Székesfehérváron és Dunaújvárosban

Fejér Megyei Kormányhivatal

2019.09.25. 20:47

A Fejér Megyei Kormányhivatal idén is megrendezi a Pályaválasztási kiállítás rendezvénysorozatát a két megyei jogú városban, Székesfehérváron és Dunaújvárosban.

Hirdetés

A programokat az alábbi időpontokban és helyszíneken rendezik meg:

  1. Székesfehérvári SzC Árpád Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

(Székesfehérvár, Seregélyesi út 88-90.)

- 2019. október 25., 9:00-16:00 (péntek)

  • 2019. október 26., 9:00-12:00 (szombat)
  1. Dunaújvárosi Egyetem

 

(Dunaújváros, Táncsics M. u. 1/A.)

  • 2019. november 5., 9:00-15:00 (kedd)

Az eddigi rendezvények pozitív tapasztalatai alapján Székesfehérváron szakmabemutatóval, továbbá mindkét helyszínen információs börzével egybekötött kiállítás-sorozatot szervezünk, annak érdekében, hogy a pálya- és szakmaválasztás, valamint a munkavállalás előtt álló, továbbá a pályamódosító fiatalok és felnőttek a munkaerő-piaci igények és lehetőségek jobb megismerésével megalapozott döntéseket hozzanak.

Az érdeklődők a kiállításokon ismereteket szerezhetnek a szakmákról, a térségben működő szakközép- és szakiskolákról, a felsőfokú oktatási intézményekről, az iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli továbbtanulási lehetőségekről, valamint a hazai és az uniós képzési és általános munkavállalási lehetőségekről.

Emellett a résztvevők információt kaphatnak a Fejér Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály humán szolgáltatásairól, támogatási és ellátási lehetőségeiről, de a központi felnőttképzési programokról, a gyakorlati szakképzés lehetőségeiről, feltételeiről is tájékozódhatnak.

Aktuálispályaválasztási kiállításSzékesfehérvárFejér megyeDunaújváros