2024.03.28, Csütörtök

Jótékonysági lovasnapot szerveznek a hátrányos helyzetű gyerekeknek Fehérváron

okkfehervar.hu

2018.04.13. 15:30

Szombaton lovas napot tart a Royal Rose Lovarda és Alapítvány a Lövölde úti Mc Donald’s parkolójában. A jótékonysági programra – amellyel népszerűsíteni szeretnék a lovas sportot, az életérzést – rászoruló családokat hívtak meg a szervezők, hogy a gyerekeknek a lovaglással egy felejthetetlen napot szerezzenek.

Hirdetés

Lovas napot rendez a Royal Rose Lovarda és Alapítvány a Lövölde úti Mc Donald’s parkolójában április 14-én, szombaton 10 órától. A rendezvénnyel népszerűsíteni szeretnék a lovas sportot, az életérzést, és erősíteni az állatokkal való kapcsolatot – elcsábítva a városi gyerekeket egy kis időre az internetes játékoktól, a számítógéptől.
A résztvevők lovagolhatnak, lesz lufifújó és patkódobáló verseny, arcfestés, ezenkívül a kilátogatók találkozhatnak Vörös Zsuzsa olimpiai bajnok öttusázóval, Fekete László erőemelő világbajnokkal, valamint ott lesz Soós Attila, a Volán lovasszakág vezetője és a Magyar Lovas Sport Military szakág szövetségi kapitánya.
A jótékonysági rendezvényre a szervezők húsz rászoruló családot is meghívtak, hogy a gyerekek felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.  A lovas nap programjaira mindenkit szeretettel várnak!

AktuálisSzékesfehérvárjótékonysági lovasnaphátronyos helyzetű gyerekekRoyal Rose Lovarda és Alapítvány