2024.04.25, Csütörtök

Díjat kapott a Megyenapon a Fejér Megyei Kormányhivatal osztályvezetője

Fejér Megyei Kormányhivatal

2018.04.12. 15:15

A megyenapi ünnepi díszközgyűlésen adták át a Fejér Megyei Önkormányzat kitüntetéseit és díjait elmúlt pénteken. A Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályának osztályvezetője dr. Szlávik Ferenc Fekete János díjat vehetett át a rendezvényen.

Hirdetés

Dr. Szlávik Ferenc 1984-ben végzett állatorvosként az Állatorvostudományi Egyetemen, ettől az évtől dolgozik a Fejér megyei állategészségügynél.

2004-ben a Szent István Egyetem Állatorvosi Karán állategészségügyi-igazgatási és járványügyi szakállatorvosi szakképesítést szerzett. Miután a Dunaújvárosi Járási Hivatalba került, a munkatársaival gyorsan megtalálta a közös hangot, aktív tagja lett a kollektívának. Vezetői megbízatását 2005 áprilisától látja el.

 

dr. Szlávik Ferenc a Fejér Megyei Kormányhivatal belső képzésén oktat

 

Szakmai munkája során nagy figyelmet fordít az ügyfelekre, alapos tájékoztatást ad számukra, és a váratlanul jelentkező feladatok elvégzésében aktív segítséget nyújt. A jogszabályi változásokat hatékonyan kezeli, az ügyintézési határidőket pontosan betartja. Az új kollégák betanítását tudásával, tapasztalatával évek óta folyamatosan segíti, a régebbi dolgozóknak a megfelelő segítséget kivétel nélkül megadja. Szaktudása nélkülözhetetlennek bizonyult a komolyabb ügyek intézésében.

Kiemelkedő szakmai hozzáértéssel dolgozik az állategészségügy és az élelmiszerbiztonság területén. Munkáját a magas fokú hivatástudat és felelősségérzet, a pontosság és szakszerűség, munkakapcsolataiban intelligens fellépés és kooperativitás, valamint szakmai fejlődési igény, új munkamódszerek iránti fogékonyság jellemzi. A kollégák elismerik a kormányhivatalban és a járási hivatalban egyaránt.

A Fekete János Díjat a közigazgatás területén kiemelkedő munkát végző személyek kaphatják meg. Azok a köztisztviselők veheti át az elismerést, akiket helyi önkormányzat, valamint a megyében működő dekoncentrált szerv foglalkoztat, és hosszú időn át kimagasló munkát végeznek.

AktuálisdíjFejér Megyei KormányhivatalmegyenapDunaújvárosi Járási HivatalDr. Szlávik Ferenc