2024.03.29, Péntek

Fehérvári szinkronkori sikerek a nemzetközi kupán

okkfehervar.hu

2018.03.05. 20:05

15 ország 100 csapata mérte össze tudását hétvégén a Budapest Kupán.

Hirdetés

Sikeresen szerepeltek a fehérvári szinkronkorisok a Budapest Kupa nemzetközi szinkronkorcsolya-versenyen. Mintegy 15 ország közel 100 csapata mérte össze tudását hétvégén a Vasas Jégcentrumban. A fehérvári Pingvinek legjobb magyar csapatként a második helyet szerezték meg a juvenile kategóriában, míg az Icebreakers a magyar csapatok között második, a nemzetközi versenyben ötödik helyet szerzett.

Hétvégén rendezték a Budapest Kupa nemzetközi szinkronkorcsolya versenyt. A rangos viadalon mintegy 15 ország közel 100 csapta között három kategóriában a Székesfehérvári Szinkronkorcsolya Szakosztály is képviselte magát. A 13 év alattiak juvenile kategóriájában egy orosz csapat mögött szerezték meg a második helyet a fehérvári Pingvinek. A felnőttek között az Icebreakers az ötödik helyet szerezte meg a nemzetközi versenyben.

 

A Mixed-age kategóriában induló fehérvári csapat nagyon szoros nemzetközi versenyben 20. helyezést ért el. A sikeres hazai szerepléssel még nincs vége a versenyszezonnak, a fehérvári szinkronkorisok Pingvin és Icebreakers csapta két hét múlva Csehországban vesz részt egy nemzetközi megmérettetésen.

AktuálisSzékesfehérvárBudapest Kupaszinkronkorcsolya-versenySzékesfehérvári Szinkronkorcsolya Szakosztály