2024.04.18, Csütörtök

Karácsonyi ajándékozás a Fejér Megyei Szent György Kórház gyermekosztályán

szekesfehervar.hu

2017.12.21. 14:32

Az ápolást igénylő kisgyermekek és szüleik számára szerveztek karácsonyi ünnepséget csütörtökön délelőtt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött, Csecsemő és Gyermekosztályán. A több évtizedes hagyományokra visszatekintő eseményen ismét a Mits család, Péter, Gergő és Marci varázsolt csodálatos hangulatot dalaikkal.

Hirdetés

Egyetlen család számára sem könnyű, ha a kisgyermekük kórházban van, különösen karácsonykor. Éppen ezért az orvosok és az ápolók igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a várva várt ünnepet a lehető legtöbben már otthonukban töltsék és csak az állandó orvosi felügyeletet igénylő betegek maradjanak az intézményben. Dr. Szabó Hajnalka osztályvezető főorvos köszönetet mondott a Mits családnak a csodálatos karácsonyi műsorért és a város önkormányzatának a támogatásért.

 

 

Székesfehérvár Önkormányzatának ajándékát – az anyagi támogatást és a sok-sok játékot - Cser-Palkovics András polgármester adta át a gyermekosztálynak és a kis betegeknek „A gyermekek jelentős része a karácsonyt már otthon fogja tölteni, de azoknak, akiknek itt kell maradniuk, szerettük volna elhozni azt a fontos üzenetet, hogy a szeretet ünnepe az mindenhol a szeretet ünnepe, az ajándék pedig mindenhol ajándék. Úgy igazságos, hogy a Jézuska a kórház gyermekosztályára érkezzen először.” – fogalmazott Székesfehérvár polgármestere, aki áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánt a gyermekeknek és az osztályon dolgozó nővéreknek és orvosoknak is.

Galéria

AktuáliskarácsonyajándékozásgyermekosztályFejér Megyei Szent György Kórház