2024.03.29, Péntek

Elindult a Cipősdoboz akció – Fehérváron öt helyen várják az adományokat

szekesfehervar.hu

2017.12.06. 10:57

A Baptista Szeretetszolgálat 14. alkalommal szervezte meg országos karácsonyi adománygyűjtő akcióját az adventi időszakban, amelynek keretében idén országszerte 200 gyűjtőponton várják december 20-ig a gyerekeknek szánt, ajándékokkal megtöltött dobozokat. Fehérváron öt helyszínen várják a csomagokat.

Hirdetés

A csomagokba elsősorban játék, könyv mellett nem törékeny holmikat és nem romlandó édességeket várnak elsősorban. A doboz alját és a tetejét külön kell becsomagolni, és fel kell tüntetni, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánják az ajándékot.

Aki nem tud ajándékot készíteni, az a 1355-ös telefonszámon hívásonként 300 forinttal vagy a szervezethez önkéntesként csatlakozva is segítheti az akciót.  

Székesfehérváron öt helyszínen, a Széchenyi út 24. szám alatt található Reménység Háza Könyvesboltban, az Alba Házban lévő Rextra Orvosi Műszerboltban, a Pozsonyi út 11. szám alatti Zöldbogyóka Játszókuckó és Családi Napköziben, a fehérvári Plazma Pontnál (Jancsár köz. 5), valamint az Új Csóri út 116 szám alatt, a Wolf Autó SKODA Autószalonjában is várják a csomagokat.

Aktuálisadventadományegyház SzékesfehérvárCipősdoboz akció