2024.04.19, Péntek

Kondipark épül a fehérvári Rácbányában - ha az idő engedi, még idén elkészül

www.szekesfehervar.hu

2017.11.08. 16:26

A szerdai munkaterület átadás után hamarosan elkezdődik egy sportpark kialakítása az Apatini utca és Rácbánya közötti területen. A 90 négyzetméteres, részben fedett kondipark teljes egészében pályázati forrásból, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős - Egészség Sportpark Program keretében épül.

Hirdetés

Ha az időjárás is engedi, még ebben az évben elkészülhet a kivitelezés. Az erősítésre alkalmas, saját testsúlyos gépek között húzódzkodásra, tolódzkodásra, fekvőtámaszra, hasizom erősítésre, hátizom erősítésre, függeszkedésre alkalmas eszközök, továbbá egy fellépő és egy bordásfal kapnak helyet.

 

 

A csendes, nagyon jó levegőjű terület kiválóan alkalmas sportolásra, így a ráchegyiek nagyon örültek a sportpark hírének - tudtuk meg dr. Dienesné Fluck Györgyitől, a környék önkormányzati képviselőjétől.

 

 

A sportpark a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében pályázati forrásból kerül kialakításra, az Önkormányzatnak a terület előkészítéséről és a telepítést követően az üzemeltetésről kell gondoskodnia.

Aktuálistermészetegészség Székesfehérvár fehérvári fiatalokkondipark sportpark