2024.04.24, Szerda

A fogyasztókat védik Karácsony előtt is

Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Fogyasztóvédelmi Osztály

2017.11.29. 15:00

Fogyasztóvédelmi fórumra várják az érdeklődőket a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházába csütörtök délelőtt.

Hirdetés

A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Fogyasztóvédelmi Osztálya és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Fejér Megyei Békéltető Testület 2017. november 30-án 10.00 órai kezdettel tartja meg tájékoztatóját.

A résztvevők segítséget kaphatnak a vásárlás előkészítésével, az ártájékoztatási kötelezettséggel, az árfelszámítással kapcsolatban. A szakemberek felhívják a figyelmet a csalogató reklámokra, a termék átvételével kapcsolatos tudnivalókra, és arra is, mit tegyünk „ha nem tetszik az ajándék”. Mindemellett a jótállás, a szavatosság, a minőségi kifogás intézése, az internetes vásárlás, és rendeltetésszerű használat kérdése is terítékre kerül.

„Karácsony előtti vásárlás” című fogyasztóvédelmi fórum a Gazdaság Házában – FMKIK székház – lesz Székesfehérváron a Hosszúsétatér 4-6. szám alatt.

A fórum célja elsősorban a fogyasztók figyelmének a felhívása a karácsonyi ünnepek előtti bevásárlás során gyakran előforduló problémákra, azok megelőzése érdekében.

AktuáliskarácsonyvásárlásfogyasztókFejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamarafogyasztóvédelmi fórum