2024.04.20, Szombat

Folytatódik a Kreatív és Kulturális Park megvalósítása Velencén

turizmusonline.hu

2017.08.05. 19:08

Vállalkozói összefogással valósul meg a Kreatív és Kulturális Ipari Park projekt az M7 autópálya Velencei pihenőjénél.

Hirdetés

"Családi otthon, munkahely és értékteremtés!” mottóval folytatódik a Kreatív és Kulturális Park megvalósítása Velencén az M7 autópálya 44. km Velencei pihenőhelynél a Balaton felé haladó irányban. 125.000 m2-en 1000 – 2000 m2-es összközműves építési telkekre, illetve a 60 – 70%-os készültségben megépült 21 társasházi lakásba első sorban kreatív és kulturális iparból várják a vevőket.

Budapesttől mindössze 20 percre az ország közepén, az M7 autópálya által bárhonnan jól megközelíthető helyen a Vértes kapujában, a Velencei hegységgel és a Bence heggyel körbevett 125.000 m2-es kiváló természeti adottságokkal rendelkező terület rendkívül alkalmas arra, hogy a kreatív és kulturális ipar művelőinek otthont és munkahelyet is adjon.

Szirbik István projektgazda koncepciója alapján 2500 m2-en a meglévő 800 m2-es vásárcsarnok jellegű épületben elkezdődött a Turista Piac, rendezvényközpont és a Gasztro Udvar kialakítása. A Turista Piacra összesen 12 darab, 9 – 18 m2-es megvásárolható üzlethelyiségekbe várnak olyan vállalkozásokat akik az M7 autópályáról betérő turista buszok utasait és a helyieket szolgálják ki jó minőségű termékeikkel.

A Turista Piacra kizárólag minőségi termékeket forgalmazó árusokat várnak, az üzletek pályázat útján kerülnek értékesítésre. A csarnok 400 m2-es rendezvényközpont részén egész évben koncertek, kiállítások kerülnek megrendezésre ahol a kreatív ipari termékek értékesítése fog zajlani. 

Szeptembertől megnyílik az Országinfó Turisztikai Információs Pont ahol Magyarország és Világ turisztikai termékeiről kaphatnak információt az érdeklődők.

Az irodához kapcsolódva megnyílik állandó egész évben látogatható szabadtéri Országinfó – Világkiállítás ahol a Világ országait bemutató Óriás Képeslap Kiállítás és 220 m2-en 80 - 100 fő ültetett befogadására alkalmas, mobil szabadtéri rendezvényhelyszín is létesül.

 

Forrás: turizmusonline.hu

AktuálisturizmusVelenceM7Kreatív és Kulturális Ipari Park