2024.04.25, Csütörtök

Fejérben is megkezdődött a bérletigazolványok lecserélése

okkfehervar.hu

2017.08.08. 17:10

A KNYKK Zrt. régiójában, így Fejér megyében is több megállóhely elnevezése módosult. A névváltozás szükségessé teszi a dolgozók igazolványának és a tanulóbérletek igazolásának cseréjét.

Hirdetés

A társaság felhívja az utazóközönség figyelmét, hogy az év végéig a megjelölt pénztárakban gondoskodjanak az iratok megújításáról.

A KNYKK Zrt. ellátási területén több megállóhely nevét módosította Fejér és Komárom-Esztergom megyében, a módosításokkal az utazók július 1-je óta szembesülhettek. A megállóhelyek neve mellé a település neve került – például az Árkipuszta megálló új elnevezése Mór, Árkipuszta lett –, vagy a korábbi nevekben szereplő boltok, intézmények stb. helyett az utcanév vagy a pontosított elnevezés szerepel – mint például a Csókakő tsz helyett most Csókakő, Jókai M. u. vagy a Magyaralmás Új Élet Tsz helyett Magyaralmás, Agrár Zrt.

A KNYKK Zrt. felhívja az utazóközönség figyelmét, hogy a névváltoztatás miatt a dolgozók arcképes igazolványát és a tanulóbérletek kilométer viszonylatigazolását ki kell cserélni. Az iratok kiállítási díja 100 Ft, az igazolványhoz személyigazolvány, lakcímkártya és egy hat hónapnál nem régebbi igazolványkép, az igazolások cseréjéhez diákigazolvány, lakcímkártya és az oktatási intézmény helyének igazolása szükséges.

Székesfehérváron az autóbusz-állomáson és az Ügyfélszolgálati Irodán (Rákóczi u. 4.) lehet kicserélni az iratokat a pénztárak nyitvatartási idejében, 2017. december 31-ig. A csere elmulasztásáért 2018. január 1-jétől pótdíjat szabhatnak ki.

A névváltozások pontos listája, valamint a megyei pénztárak címe elérhető a http://www.knykk.hu/images/ertesitesek_2017/ert_170701_fm_1705.pdf oldalon.

 

Forrás: okkfehervar.hu

AktuálisFejér megyeautóbuszbérletmegállóhelynévváltozás