2024.03.29, Péntek
Újra indul a Hankook bringás programja
Kép: pixabay.com/illusztráció

Újra indul a Hankook bringás programja

dunaujvaros.hu

2017.06.01. 09:16

A nagy sikerre való tekintettel idén is útjára indítja „Tekerd jobbra” elnevezésű társadalmi felelősségvállalási programját a Hankook Tire Magyarország Kft.

Hirdetés

A tavaly debütáló kezdeményezést hihetetlen lelkesedés fogadta, a résztvevők összesen 8 millió forintnak megfelelő kilométert kerékpároztak össze jótékony célokra. A segíteni vágyók idén a Mosoly Alapítvány, illetve a Gyermekétkeztetési Alapítvány munkáját támogathatják június 10. - augusztus 31. között.

Az előző év sikerén felbuzdulva a Hankook 2017-ben is elindítja a „Tekerd jobbra” névre hallgató közösségi programját, melynek lényege, hogy a résztvevők 2017. június 10. - augusztus 31. között egy digitális sebességmérő segítségével kilométereket gyűjthetnek kerékpározás közben, legyen szó akár munkába járásról, akár hétvégi családi kirándulásról. A bringázás idén is jótékony céllal történik, a résztvevők ezúttal a Mosoly Alapítvány, illetve a Gyermekétkeztetési Alapítvány munkáját támogathatják a kilométergyűjtéssel.

A kezdeményezéshez a Hankook Tire Magyarország Kft. biztosítja a kerékpárokra szerelhető digitális sebességmérőket, összesen 200 darabot, amelyeket Dunaújvárosban és Budapesten is át lehet venni.

 

Forrás: dunaujvaros.hu

AktuálisDunaújvárostársadalmi felelősségvállaláskerékpározásrácalmásHankook Tire Magyarország Kft